Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Hjälp mig växa på sociala medier!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Jag känner att jag har kommit till en punkt i musikkarriären då det är svårt att gå framåt utan hjälp från andra. Det känns lite fånigt att skriva ett sånt här inlägg, det känns som att jag tigger. Men vad tigger jag då?

Ja, egentligen inget annat än några klick på olika sociala medier!

För att växa på sociala medier  i det medieklimat där vi agerar i idag behöver man få följare. På Facebook, på Twitter, på YouTube, ja till och med på Spotify! Det kvittar (nästan) hur musiken låter, är du jättebra men har få följare så kommer du inte längre än dit du själv ser till så du får åka och spela. Det är tvärtom också, en halvbra artist med många följare kan få många jobb och spelningar trots att han bara är halvbra!

Tycker du att jag är mer än halvbra så kan du hjälpa mig att komma lite längre fram än var jag står idag och det är ganska enkelt. Jag har fixat så det är ännu enklare, med en detaljbeskrivning hur du gör det!

Här hittar du min artistsida på Spotify:
https://play.spotify.com/artist/16SPIPu6xqbmVVFno9X8da

Klicka på länken, logga in på Spotify (om du inte redan är inloggad) och klicka sedan på ikonen ”FÖLJ” som syns under artistnamnet.

Här hittar du min YouTubekanal:
https://www.youtube.com/user/TheJohanBakke

Klicka på länken, logga in på YouTube (om du inte redan är inloggad) och klicka sedan på Prenumerera (eller Subscribe om du kör YouTube på engelska). Du hittar den röda ikonen uppe till höger, strax under fotot högst upp på sidan.

Du kan naturligtvis också gå in och gilla min sida på Facebook och följa mig på både Instagram och Twitter, även det ökar mina chanser att komma framåt med min musik!

Och apropå att komma framåt, på Måndag (19 december) 17:00 släpper jag en ny akustisk låt på min YouTubekanal, på lördag (dvs Julafton) släpps det också en låt och måndagen den 26 december 17:00 en tredje!

Lämna ett svar