Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Fast i YouTubedjungeln!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Jag sitter idag med tre aktiva YouTubekanaler. Ingen av dom har än så länge någon jättepublik men jag håller på och jobbar på att få igång ett schema där jag bara ska behöva producera material en vecka per kanal.

Min huvudkanal, som heter lika som mig – Johan Bakke, tuffar på med en ny svensk låt varje vecka.

Min kanal Baccoustic, är nästan lika som min vanliga kanal. Den enda skillnaden är att låtarna är på engelska. Den  har dock stått still efter de första 4 låtarna som lades upp under hösten. Även den ska snart vara igång och jobba upp sig med minst en ny låt varje vecka.

Har ni några önskelåtar till mina musikkanaler så får ni gärna skicka in dom, antingen genom att kommentera de videor som redan ligger ute eller skriva en rad till mig på Facebook! Och kom ihåg att när jag är uppe på 100 prenumeranter (eller mer) på min svenska musikkanal så kör jag den första livesändningen på YouTube!

Den tredje kanalen, Bakkes Blandning, startades för bara några dagar sedan och har nu en video uppladdad men många spellistor med gammalt material från min huvudkanal.

Ni som har följt mina vloggar har nog märkt att det inte har blivit några vloggar på 3 månader nu. Det beror på att jag bestämde mig för att styra om min kanal till att bli en kanal där jag bara lägger upp min egen musik och covers på svenska.

Jag saknar ändå vloggandet, tipsvideorna och allt annat som jag gjorde utanför musiken och därför startade jag Bakkes Blandning. En YouTubekanal där jag laddar upp vad jag vill, när jag vill ladda upp det. Och där är det mycket jag vill ladda upp. Både vloggar, tipsvideor och en del annat!

Även här har ni som tittar möjligheter att påverka innehållet. Har du några förslag eller ett tips på en video som du tycker att jag ska göra så kontakta mig!

Jag kommer inte att ha något fast uppladdningsschema för kanalen Bakkes Blandning. Jag har dock som mål att det ska laddas upp minst en ny video varje vecka! Jag hoppas att jag ska orka mer än så…

Lämna ett svar